I will love you FOREVERLESS (aka heel veel liefde voor Everless + fantastische quiz over hoe oud je gaat worden. Of niet.)

Als er iets is waar ik een gruwelijke hekel aan heb, dan is het wel aan het uitzoeken van een nieuw boek van mijn TBR, want daar staan ZOVEEL boeken op en IDK waar alles over gaat mate en als ik er dan eindelijk eentje heb uitgekozen dan blijkt veel te vaak dat het boek nog uit moet komen en a;flja;flaj f;alkj what is life.

Gelukkig kwam Joost ineens met een recensie over Everless en herinnerde ik me Eline’s fangirling over dit boek, dus TAKE THAT TBR.

badbunny2
*actual footage of me choosing a book from my TBR*

Anyway, het boek was geweldig en dat moet iedereen weten, dus hier een mini-review. En als je daar geen zin in hebt, dan heb je dikke vette pech kun je gewoon doorscrollen naar beneden.


Everless by Sara Holland (Goodreads)

Everless-cover-front.jpg

The WIDM
Als ik dit boek zou moeten blurben, dan zou het sowieso “WIDM in boekvorm, maar dan beter” zijn. Er zijn maar weinig boeken waarbij ik zoveel theorieën heb bedacht als bij Everless; elk hoofdstuk werd alles weer in de war geschopt en <3<3<3

The Heroines
Ik werd zo blij van alle kick-ass vrouwen en de sterke vriendschappen. En die waren dus ook echt gewoon belangrijker dan de liefde, HOERA! Zo heerlijk dat liefde eens niet de focus van een boek is?!

The World
De worldbuilding is A+. ZO. GOED. UITGEWERKT. De schrijfstijl van Sara Holland is ook echt heel fijn, je ziet jezelf gewoon al helemaal door de tuinen van Everless Estate lopen.

The Goodreads
Wow, this really was a ride. The best thing about this book was trying to guess the plottwists … and getting it wrong no matter what. Epic.

 


Leuk joh, maar ik wil gewoon die quiz

Dit boek is zo mooi jongens, ZO MOOI, en na het lezen móest er gewoon een quiz komen. Eline was het gelukkig helemaal met me eens, dus bedachten we samen de allermooiste quiz ooit.

Het is alles dat je je maar zou kunnen wensen en – natuurlijk – helemaal spoilervrij.

TAKE ME THERE NOW, PLEASE

everless

Wij worden helaas maar 25 jaar, dus zorgen jullie even voor onze eekhoorns? ‘kay thanks

6 gedachten over “I will love you FOREVERLESS (aka heel veel liefde voor Everless + fantastische quiz over hoe oud je gaat worden. Of niet.)

Voeg uw reactie toe

  1. Ik leef echt voor jouw quizjes, ik vind ze echt veel te leuk gewoon! Ik ben ook wel nieuwsgierig geworden naar het boek nu, die gaat op mijn TBR 😀

    Like

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑