Mini book reviews #2 (THESE BOOKS ARE ALL AWESOME Y’ALL)

Vorig jaar las ik in januari echt bijna alleen maar stomme boeken en het was de worst* 2018 is een fantastisch jaar (want drie DRIE nieuwe Becky boeken EN EEN FILM), dus natuurlijk begon ik dit jaar met nieuwe favs ❤

* slechte Engelse grappen horen blijkbaar ook bij 2018, want ik ontkom er nergens meer aan EN HET IS AANSTEKELIJK HELLUP

MINI BABY REVIEWS, THEY’RE SO CUTE AWWWW

Okay, disclaimers (gekopieerd van mijn vorige mini-review blog, want slim lui):

 1. Ik link alle boeken naar Goodreads, waar je alle info kunt vinden
 2. Als er staat “The Goodreads”, dan heb ik dat dus gewoon letterlijk gekopieerd uit mijn online voorraadkast
 3. Als er er ergens “The Spoiler” staat, dan IS DAT DUS EEN SPOILER.

Wild Beauty by Anna-Marie McLemore (Goodreads)

33158561The Cover
WILL YOU MARRY ME?
Nee, maar echt, hoe mooi is deze cover?! IK HEB DE EBOOK VERSIE MAAR IK WIL DE ECHTE WANT IT’S SO PRETTY I’M GONNA DIE.

The names
… zijn niet uit te spreken. I mean, hun achternaam is Nomeolvides. Ik probeer het niet eens.

The Writing
Eén woord: gorgeous. De schrijfstijl is zo mooi en prachtig en bijna magisch en het gaat ook over EEN FUDGING MAGISCHE TUIN met vrouwen die bloemen laten groeien en ik wilde alleen maar meer.

The Goodreads
This book is a thing of utter beauty. It deserves to be read slowly and lovingly, so I’ll definitely go with the audiobook version for my reread. Bonus: I might actually learn how to pronounce things when I fangirl.


Nice Try, Jane Sinner by Lianne Oelke (Goodreads)

33413915The confusing
Ik denk dus steeds dat Lianne Nederlands is en dit boek (net als Marieke Nijkamp & Corinne Duyvis) gewoon in het Engels heeft geschreven … maar ze is native Canadian en ik weet het rationeel maar nog steeds denk ik elke keer: tof, een medelander!

… ik ben zo slim.

The Goodreads
I had way too much fun reading this. Jane is such a witty and sarcastic person and the whole plot is bonkers and the characters are maddening and the assignments are creepy brilliant yet stupidly simple AND IT’S ALL SO MUCH FUN.

The wit
Jane heeft een superdroge vorm van humor en het is legit één van de grappigste boeken die ik ooit las (like I said: it’s bonkers). Het hele boek is in dagboekvorm, dus je krijgt ook VEEL van Jane’s humor voorgeschoteld en het is fantastisch.


The Art of Feeling by Laura Tims (Goodreads)

29905711The Ship
Sam heeft chronische pijn in haar been door een ongeluk en Eliot voelt geen pijn en is volgens mij autistisch en alles gaat zo langzaam en you’re like: IS THIS EVEN A ROMANCE maar je shipt het zo hard en het is zo cute en dan is er ook iets met één van de meest precious honden uit de boekgeschiedenis (mijn hart).

The Feels
Het is geen Adam Silvera, maar jongens, dit boek heeft wel echt wat verwerkingstijd nodig. It’s a sweet, sweet kind of pain ❤

OH EN SAM IS ECHT SUPERSARCASTISCH. HET IS PRACHTIG

The Goodreads
I have feelings. So. Many. Feelings.
Sam was this brave girl and Eliot this stupidly smart sweet jerk and Tito this incredibly dumb mutt and even the bully was this complex asshole?! I just can’t, this book is everything.


Iskari by Kristen Ciccarelli (Goodreads)

36184424The Goodreads
I love me some dragon-y fierce heroines. End of story.

The Story
Nee maar even, dit verhaal is gewoon tof. Asha VERTELT VERHALEN AAN DRAKEN. A.k.a. ze leest draken voor. Held ❤

The slightly problematic
De andere personen in dit boek waren echt super 2D en bestonden zegmaar alleen maar om haar te helpen and I was like: DUDE NO. I DEMAND INTERESTING SIDE CHARACTERS.

The Dragons
Maar draken. DRAKEN. DRAAAAAKEN. (I just love dragons ‘kay)


The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue by Mackenzie Lee (Goodreads)

29283884The Paper Dolls
ER ZIJN PAPER DOLLS VAN MONTY EN PERCY. Je moest een kleurplaat kleuren en dan kreeg je ze en dit heeft verder niets met het boek te maken, maar er waren ook paper dolls van Simon & Blue en ze zijn superprecious en ik MOEST gewoon dit boek lezen daardoor, dus het heeft toch iets met het boek te maken en dus mag ik het laten staan in deze review. Weest allen blij.

The Good Stuff
Dit boek had alles: goede rep (maar echt goed), sassy mensen, de cutest ship ever, complexe personen (Monty was soms echt zo’n bastard and I was like: DUDE) en een historische setting die gewoon nergens saai werd en alles nog epischer maakte.

The Goodreads
This book was sooo not what I expected?! It mostly resembled all the Thea Beckman books I devoured in the past, but then WAY, WAY more awesome. Aka me was happy.

The “Look At My Drawing”

I could have been reading instead
Hoe glorious is het om dit te kleuren OM PAPER DOLLS TE KRIJGEN #noshame

Okay, volgende keer meer

IMG_4255
* maar ik had boekenbonnen en iedereen weet dat die niet meetellen, dus nee

… want ik heb echt teveel ebooks gekocht*. ER KOMEN OOK GEWOON ZOVEEL LEUKE NIEUWE BOEKEN UIT. Zo heb ik nog Meet Cute liggen (een anthology, zoveel zin in) en Autoboyography en wil ik Everless ook echt supergraag lezen.

EN DIT JAAR KOMT LEAH ON THE OFFBEAT. EN WHAT IF IT’S US. EN DEAR HEARTBREAK. NOI’MNOTEXCITEDATALLWHATDOYOUMEAN.

Iemand nog tips voor ‘oudere’ YA boeken? Want volgens mij heb ik best wat toffe boeken gemist en zij verdienen ook liefde, dus ja

‘kay bye

4 gedachten over “Mini book reviews #2 (THESE BOOKS ARE ALL AWESOME Y’ALL)

Voeg uw reactie toe

 1. Ah wat een leuke en enthousiaste reviews! Ik ben erg benieuwd naar Nice Try, Jane Sinner en The Art of Feeling! Ik kan ook echt niet wachten totdat Leah on the Off-Beat verschijnt!! Mijn favoriete (contemporary) uit 2017 was A List of Cages door Robin Roe, dus dat boek kan ik je zeker aanraden 🙂

  Like

  1. Ik kan ze je allebei aanraden, haha. Vooral ook fijn dat het allebei compleet verschillende boeken zijn, ik ben soms zo klaar met die “12 in een dozijn comtemporaries”. En A List of Cages klinkt precies als een boek voor mij, ik geloof dat ik het ebook maar eens ga kopen … Thanks!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: