Blog to the rescue (aka: random dingen die ik gewoon even wil delen)

 

Hoihoi!

Iedereen is vandaag echt superdruk (?!) en er komen steeds random dingen in me op die ik gewoon even wil delen, maar IEDEREEN IS DUS DRUK EN HEEFT GEEN TIJD. Oftewel: Blog to the rescue.

… of ik echt denk dat dit interessant is? Ehm. Is het erg als ik zeg dat dat me eigenlijk niet zo heel veel boeit? Ik wil het schrijven en delen, dus doe ik dat. Yolo enzo.

Liedje

Voor we beginnen: hier, zet dit liedje aan.

Stiekem is dit al nummer 1, want dit lied komt de laatste tijd heel vaak voorbij en ik word er toch wel zo emotioneel van. Anyone else? Jawel toch?

Samenwoondingen

Haha, nee niet ik. Een van mijn besties gaat samenwonen en daarvoor geven ze een party. Superleuk, maar de stress jongens. Want ze vieren tegelijkertijd dat ze een nieuwe keuken hebben en dus kun je echt niets meer geven als leuk cadeautje WANT ZE HEBBEN NET ALLES NIEUW EN BIJPASSEND.

I mean, er komen altijd weer mensen aan met de 18e mokkenset met “mr” en “mrs” erop and I’m like: ze gaan niet trouwen?! Maar misschien ben ik de enige die een hekel aan die dingen heeft. Anyway, uiteindelijk was ik zo miserable dat ik maar een thee-infuserding van een duiker kocht (inclusief zuurstoffles, supercool) met daarbij losse thee in vage smaakjes. Oh, en chocolade, want altijd goed.

Overigens vond ik mezelf heel erg grappig, want er staat dus “YES I DO (love chocolate)” op de chocolade en dat vind ik dan wel weer top.

Samenwoonding 2

111 slak… er moest dus ook nog een kaartje bij. Maar wat zet je ooit op zo’n kaartje?! Met alle standaarddingen ben je 2 regels verder en dan heb je nog zo’n maagdelijk witte helft die je aanstaart van: WEES CREATIEF. SCHRIJF DINGEN. DOE ALSOF HET EEN BLOG IS.

Ik kon het niet aan en tekende op de onderste helft maar een soort van slak (ik dacht: een slak is makkelijk. NIET DUS. Wat een drama), die ik daarna inkleurde met krijtjes.

Thee

Broertje kwam thuis met een cadeautje: choco chili thee (van Yogi ofzo?). Ik drink minstens 8 koppen thee op een dag (thee is mijn leven), maar dit was echt smerig.

Broer vindt het trouwens helemaal het einde.

Stoer joh

Nu we het toch over broer hebben: hij moest deze week vaccinaties halen bij de GGD. Gewoon de standaard DTP, Hepatitis, gele koort etc. No big deal.

Behalve dan dat broer bijna neerkeilde en de GGD-meneer hem vertelde “dat hij misschien de volgende keer even moest vermelden dat hij waarschijnlijk zou flauwvallen.”

Ik kwam niet meer bij (ja sorry hoor)

Fitbit Flight

49914i0495E70658B88E32Ik lag gisteren in bed en dacht: even mijn batterij checken (van de Fitbit dus) en toen VOND IK EEN SPELLETJE. Iets als flappy bird, maar dan met een FitBit poppetje. Blijkt dus dat je dat krijgt als je alles hebt gehaald.

Wat trouwens nogal onlogisch is, want dan kan ik dit pas “unlocken” na 9 uur ’s avonds, terwijl je zo’n spel echt alleen gaat doen als je écht niets anders meer weet om te doen, maar okay.

Pepernotenpasta

Eigenlijk is er niets met pasta, maar het allitereerde leuk. Goed, nu we dat weten:

HET IS OVER TWEE MAANDEN AL SINTERKLAAS.
EN OVER MINDER DAN DRIE MAANDEN ALWEER KERST. KERST. IN DRIE MAANDEN. WAAAAAAT.

Wat betekent dat het weer vet lang donker is overdag en dat is niet tof. Wel tof: de kleurtjes in onze tuin, pompoensoep en pepernoten. Duh.

IMG_4668.JPG

Over hardlopen dus

Ik bedacht me deze week dat ik inmiddels al 8 (!!!) weken aan het hardlopen ben. Ik kan inmiddels een halfuur achter elkaar rennen en ik voel me heel wat. Dingen die ik geleerd heb in deze twee maanden (wijsheid, jongens):

  • Je redt het niet met 2 sportshirtjes (goh). Ik deed er in de zomer nog 2 weg, want “waarom zou ik ooit meer dan 2 sportshirtjes nodig hebben” HAHAHA
  • Rennen in de regen gaat het allerbeste
  • Naar buiten gaan in de regen is allerverschrikkelijkstvreselijk
  • Darmen houden niet van hardlopers (aka: get ready to poop)
  • Je telefoon meenemen is hel. Die armbanddingen zijn afgrijselijk. In je hand houden is irritant. In je broek past hij nooit. Zo’n beltding gaat steeds heen-en-weer en schuift omhoog EN AFJA;FKAJ F;AKJ IRRITANT
  • Hardloopkleding shoppen is superleuk
running400
Ik snap niets van dit GIFje. Mooi dus.

Over dat laatste: ik vond van mezelf dat ik wel iets nieuws mocht na 2 maanden en het afronden van mijn superhippe C25K programmading. Hardloopshirtjes bijvoorbeeld. Ik loop in random sportshirtjes van de tweedehandswinkel, maar deze zijn niet echt chill tijdens het hardlopen (katoen). Dus ik op zoek naar iets anders, maar al die dri-fit zooi is way overpriced and fugly. Ain’t nobody paying that.

Dus toen werd het maar Marktplaats en ik vond daar gewoon 3 Nike dri-fit running shirts voor de prijs van 1-en-nog-een kwart HEMA/Scapino/H&M shirtje. Ik voel me nu dus een vet profi hardloper want ik draag legit Nike Running. What is happening to me. #sendhelp

Overigens kocht ik ook nog een tweede capri broek, “want wassen is wel handig”. En een jasje, “want wat als het straks koud wordt”. En een short, “want dan moet ik wel doorlopen tot het weer zomer is”. Ehm.

Schrijfkindje

Deze week kreeg ik (via Compassion) ook een nieuw schrijfkindje in Brazilië, een meisje van 12. Ze kijkt steeds supergrumpy en ik word er zo blij van.

Untitled

Tajemnicze Domostwo

Ik vond een tweedehands spel dat leek op zowel Dixit als Cluedo, dus ik moest het hebben. Het allermooiste was dat er alleen een Poolse handleiding bij zat, want het is dus een Pools spel.

Gelukkig blijkt er een fanbase van bijna cult-achtige proporties achter te zitten en heb je gewoon een full-colour Engelse uitleg online. Het spel is overigens een combi van Dixit, Cluedo en De Vergeten Stad. Het is prachtig.

tajemnicze-domostwo-mysterium-2

Stampen

Ik hoop de laatste tijd steeds dat het regent ’s avonds, zodat ik met mijn rubberlaarzen, regenjas en stormparaplu naar buiten kan gaan om in de plassen te stampen tijdens het luisteren naar Harry Potter. Logisch.


Goed, dat was alle randomness wel weer voor vandaag. Ik ga thee halen met pepernoten. Joe!

tumblr_o16z0vOfJd1syv3wco1_500
Okay, nog 1 random ding dan. Doei.

4 gedachten over “Blog to the rescue (aka: random dingen die ik gewoon even wil delen)

Voeg uw reactie toe

    1. HOI MOOI MENS LISA. Schrijfkindjes zijn superleuk!! Al moet ik eerlijk zeggen dat ik mijn 2 eigen sponsorkindjes nog steeds liever en leuker en nog meer awesome vind, maar dat zijn dan ook mijn zusjes en iedereen weet dat ik dan in standje moederkloek ga xD

      Like

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑