Electrovert (= ik probeer een saai boek beter te maken door een random awesome thing toe te voegen)

Weten jullie nog dat ik supergraag een tag wilde invullen, maar die er niet was, en ik hem dus zelf maar ging maken?

En hem dus vervolgens nog helemaal niet ingevuld heb?

shame.gif

Terwijl ik even in the bowl of shame kruip, ga ik jullie gewoon alsnog overtuigen dat ik er niets aan kon doen want:

  1. Ik wist alle random dingen al, want ik maakte hem zelf. Lekker slim bezig weer.
  2. Ik schreef net een blogpost and I was like: I’m done. Echt, hoe doen mensen dat, blogjes achter elkaar schrijven? Echt, I laf it, maar na één post ben ik helemaal happy met die post en dan is het goed en dan kan ik weghuppelen en iets nuttigs anders gaan doen.
  3. IK LAS ALLEEN MAAR GOEDE BOEKEN HUH WAT. Ja, echt. Ik las eerst “Eliza and her monsters” en die was fantastisch. En toen “When Dimple met Rishi” en die is dus echt te cute en J;LFKAJ;FLKAJ; A GEWOON CUTE OKAY LEES HIER MAAR. En toen las ik “The names they gave us” en die was ook al supermooi en ik hield ervan and I was like: HIER WIL IK GEEN RANDOM DINGEN AAN TOEVOEGEN HET IS AL ZO MOOI ARGH.

Dus ja. Maar ik had ineens weer zin om die tag in te vullen en toen dacht ik: waarom kies ik niet gewoon random een boek van mijn Goodreads read-shelf en ga ik kijken of ik nog een beetje goed weet wat er gebeurde.

OH WACHT IK WEET HET AL. DAGNABBIT IK BEN DOM.

Goed, ik las dus tussendoor ook nog een bagger boek, want ik had net Eliza gelezen en hij was goed en ik had een hangover en ik dacht: dom boek is top, dan hoef ik niet zo op te letten en kan ik daarna weer een boek oppakken en als die niet zo goed is, dan boeit het minder. En toen las ik daarna dus nog twee toppers. Anyway, ik las dus tussendoor het boek “Textrovert” van Lindsey Summers en het is net zo cliché als het klinkt.

HIER KOMEN SPOILERS OVER GENOEMDE DOMME BOEK (DUH), WANT ANDERS KAN IK STRAKS DIE TAG NIET DOEN

bunny_jump_pxwxlo.gif

Je hebt dus een kind, Keeley, en die raakt haar telefoon kwijt. Dan vindt ze hem weer terug, maar blijkt dat het niet haar telefoon is, maar die van een jongen (hij heet Talon. Like, seriously?) Hij gaat natuurlijk nét een week op footballkamp, dus zit er niets anders op dan elkaars berichten door te sturen en nachtenlang met elkaar te praten?! Het is ook zo fijn convenient dat ze allebei geen password hebben en het ook niet erg vinden om elkaars app-berichten te lezen en telefoons helemaal door te kijken EN LIKE THEY DON’T GIVE A DONUT AND I DON’T GET IT. THEY ARE STRANGERS. THEY ARE MEAN (supposedly cute and witty, but just … no). THEY TALK TO ONE ANOTHER CONSTANTLY. IT’S CREEPY.

Maar okay, ze worden verliefd (goh). Probleem: Keeley-kind heeft een twinbrother en hij heeft een vijand: football captain van rivaliserend team/school. En OEH PLOTTWIST, HET IS PHONEBOY. *facepalm* Heel veel problemen schmoblemen later (waaronder auto’s in folie en een potje twister met mosterd en ketchup en geheimen en “please take my side” puppy eyes en semi-diep gepraat over colleges en “The Future”) bedenken ze dat het haar keuze is en dat ze die moeten respecteren en zijn ze samen en gaan ze kussen en knuffelen (PG13). Happily ever after. YAY CONFETTI EN ZO.

NU GAAN WE HET DUS AWESOME MAKEN

Stap 3 is om met een D20 te gooien. Nu wil het feit dat mijn broertje een dice tower heeft gemaakt van LEGO (ja, mijn broertje is awesome, I know). Daar gaan we eens even misbruik van maken, huzza! ​

 

 

​En ja, dit is dus serieus mijn allereerste poging – goed te zien aan het feit dat ik de dobbelsteen wilde pakken en toen bedacht dat ik er niet bij kon en maar soort van inzoomde want ik moest toch iets – maar ik wilde eerlijk zijn en de kans dat je twee keer 7 gooit is … redelijk klein (en ja, tuurlijk probeerde ik dat alsnog, maar het was een 8. Bummerrr.)

En voor het geval je het dus niet zo goed kon zien, voilà:

IMG_4382
Tuurlijk koos ik de zwarte dobbelsteen BECAUSE BLACK MAGIC MWUHAHA

Goed, als je in het lijstje kijkt, zie je dat ik … een rainbow bunny heb gegooid.

Natuurlijk. Vanzelfsprekend. DUH. Van alle dingen die ik KON kiezen, krijg ik een bunny. It’s fate guys, I’m telling you now. THERE’S NO ESCAPING THE BUNNIES.

bunny_eating_gjfl2v

IT’S TIME FOR DARK MAGIC Y’ALL

Het nieuwe boek heeft de fantastische titel “Electrovert” en de blurb is als volgt (ik begin & eindig met de officiële blurb – er staan emoticons in. EMOTICONS. I can’t even):

Summer is nearly over and Keeley is about to start her senior year when disaster strikes: she picks up the wrong cell phone by mistake. 😞 Just her luck that it belongs to Talon, a totally arrogant jock  🏈 who’s just left for football camp—with her phone. 

Keeley doesn’t know what to make of it, least of all when the phone turns into a freaking rainbow bunny. The bunny – who goes by “Bob” – offers its electromagnetic powers to Keeley. Electrocution, computer and mind hacking, metal manipulation, magnetic levitation: it’s all hers if she wants it. The only condition: they are dark powers, so should be used for evil.

From that moment on, Keeley is good girl gone bad and her senior year could not have been more epic; turns out stabbing, hacking and electrocuting is awesome at getting her everything she needs – including unlimited icecream. Only thing she hadn’t expected? Side-effects of the dark magic, including very frequent bathroom breaks, an aversion to Oreos, stupid costumes, and one feisty dragon.

When true identities are revealed and secrets are exposed, will Keeley stay the same?

Et voilà. Added dark magic, stabbing, hacking, electrocution, dragons AND FOOOOOOOOD. Totally fixed this book. You’re welcome.

58c1dba766c4ce3e1549f7523756231f

Ps. Feel free to steal this tag. Ik wil echt meer random awesome dingen. En dan dingen die iets … interessanter zijn dan een rainbow bunny (ik was zo disappointed, niet normaal) (sorry bunny)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: